Select Language

  • English
  • Greek
Καλέστε μας στο 210 244 66 88 για να σας ξεναγήσουμε στο σπίτι των ονείρων σας.
banner
Αρχική Σελίδα arrow Πελάτες - Φίλοι
Πελάτες - Φίλοι
Ευτυχισμένοι Ιδιοκτήτες του δικού τους παράδεισου στην Κρήτη

"Απολαμβάνουμε πάρα πολύ τον μικρό μας παράδεισο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την Ομάδα της Greek Dreams. Μας υποστηρίξατε έως ότου βρούμε το ιδανικό μέρος (ακίνητο) και φροντίσατε για όλη την αγοραπωλησία. Φροντίζετε συνέχεια να μας παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά ακόμα φροντίζετε και για την συντήρηση του σπιτιού μας και έτσι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχούμε για κάτι. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τόσο καλούς φίλους στην Ελλάδα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και τις θερμότερες ευχές μας, ελπίζουμε σύντομα να σας δούμε ξανά!"

- Alida and Michael

 
Ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες του "Maria's Diamond"

"Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πήραμε την αποφαση να χτίσουμε ένα σπίτι στο Λυκόρεμα με την Καντεράκης Α.Ε.. Η ποιότητα κατασκευής και η εμφάνιση του σπιτιού μας δικαίωσε. Η εμφάνιση του σπιτιού σε συνδυασμό με της όψη της πέτρας είναι πανέμορφα. Όλες οι ειδικές μας ανάγκες και απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης εκτελέστηκαν και υλοποιήθηκαν άψογα από την ομάδα της Καντεράκης Α.Ε.. Η ομάδα της εταιρείας μάς επισκέπτεται τακτικά ή αλλιώς επικοινωνεί μαζί μας, για να μας ενημερώνει, αλλά και να ακούει πιθανές νέες επιθυμίες μας, που θελουμε να προσθέσουμε στο "Διαμάντι της Μαρίας". " Τώρα είναι η ώρα να απολαύσουμε τους καρπούς αυτής της επένδυσης οι οποίοι είναι τόσο γλυκοί και ζουμεροί."
Ευτυχισμένοι- Χαρούμενοι ιδιοκτήτες του "Maria's Diamond", Αγ. Ιωάννης, Λυκόρεμα, Μαρμάρι, Ν. Εύβοια.

Η Μαρία μένει τελικά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της στο Λυκόρεμα και συχνά την επισκέπτονται οι φίλοι της και η οικογένεια της από την Φιλανδία. Το καλοκαίρι που τα εγγόνια της την επισκέπτονται, την ξυπνάνε πολύ νωρίς το πρωί για να τα συνοδεύσει στην παραλία του κτήματος. Ο χρόνος της στο Λυκόρεμα περνάει ευχάριστα καθώς την περισσότερη ώρα της ημέρας ασχολείται με τον κήπο της, ώστε να κάνει το διαμάντι της ακόμα πιο πολύτιμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Meet Allan Tazzyman

Ο Allan Tazzyman είναι Άγγλος. Γέννημα θρέμμα του Yorkshire, στα βόρεια της Αγγλίας, ο οποίος μετακόμισε στη Κρήτη το 2004. Έχει ήδη αποκτήσει μία αξιοσημείωτη φήμη για τις εκπληκτικές του ζωγραφιές τοπίων, με νερομπογιά, με ένα δικό του, προσωπικό στυλ, το οποίο είναι χαρακτηριστικό και διακρίνεται αμέσως.

Το βάθος και η ποιότητα του χρώματος που επιτυγχάνει με τη δουλειά του, είναι ασυνήθιστα και σπάνια στη ζωγραφική με νερομπογιά. Ο Allan κατέκτησε γρήγορα τη φήμη του πρώτιστου ζωγράφου με νερομπογιά στη Δυτική Κρήτη και τα έργα του είναι περιζήτητα, τόσο από ντόπιους κατοίκους, όσο και από επισκέπτες του νησιού. Τα έργα του επίσης, βρίσκονται πλέον σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και ακόμα πιο μακριά, στην Αυστραλία και την Άπω Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έλλη και Τάσος Πασσά, Δικηγόροι

Πριν από 6 περίπου χρόνια τα αγαπητά μας ξαδέλφια ο Στάθης και η Βαγγελιώ κάλεσαν τη σύζυγό μου και εμένα σε μια ημερήσια απόδραση στο Μαρμάρι προκειμένου ο Στάθης να μας δείξει μια περιοχή πού, όπως μας έλεγε, τον εντυπωσίασε. Μετά από ένα ευχάριστο 50λεπτο ταξίδι με το καράβι που ξεκίνησε από τη Ραφήνα φθάσαμε στο Μαρμάρι, ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι που η θέα και μόνο του μικρού λιμανιού με τις ψαρόβαρκες και τα παραλιακά μαγαζάκια φέρνει στο νου νοσταλγικές εικόνες ξεχασμένων εποχών.

Ακολουθήσαμε την επαρχιακή οδό που οδηγεί στη Κάρυστο και μετά από 3 περίπου χλμ. στρίψαμε δεξιά με κατεύθυνση τη «Σφυριδούπολη» . Προχωρήσαμε περί τα 500 μέτρα και φτάσαμε στον τόπο του προορισμού μας.

Διαβάστε περισσότερα...